Dorozsmai Egységes SportKör
Friss hírek:
2023. december 09. (szombat)

REZDŰLÉSEK (Kinnal-Keservvel) (archivált)

dorozsma_csanadpalota40_gs.jpg

REZDŰLÉSEK címmel minden tétmérkőzésünk után szubjektiv ,s mégis informativ anyagot  fogunk adni ,melyben a tudósításokban nem szereplő -de érdeklődésre számot tartható eseményekről,tényekről fogunk szólni.

 

A rajt mindig különleges fontos érzés-a várakozást már órákkal a Palota elleni vasárnapi bajnoki elött éreztem- a mérkőzést illető optimizmusomat csökkentette a rendkivül rossz időjárás,nem nekünk kedvezett az erősődő szél,valamint a nezőszámban is meglátszott az idő váratlan romlása.

Másfél órával a kezdés elött a csapat hangulata még erősítette rosz érzéseimet, kirobbanó önbizalommal teli jókedv kisérte a  kéőúszülödést-olyan melyet nehézségek szoktak követni.

Öreg,babonás gondolataimra aztán rácáfolt a kezdés ,határozott akaratunkkal indutottuk a mérkőzést ,s tiz perc sem telt el mikor könnyedén befujtak nekünk egy tizit (szerintem nem volt az )

Bernát Peti az orkánná erősödő szélben laposan biztonságosan akarta megoldani a büntetőt ,biztos védés lett belöle.

Érezni lehetett baj van,egy pillat alatt párolgott el a kezdés elötti jókedv,önbizalom helyet adva a félsznek,tanácstalanságnak. rugdostuk fel a szélbe a labdákat,ahol helyettünk a vihar játszott vele,s ahogy elvesztettük saját játékunkat úgy talált céljaihoz a Csanádpalota.

Szünet után részben a kettős csere hatására,sokat javultunk,megprobáltunk a földön tartani a labdát s néha már vissza tudtunk térni az edzőmérkőzéseken többször eredményesSzünet után részben a kettős csere hatására,sokat javultunk,megprobáltunk a földön tartani a labdát s néha már vissza tudtunk térni az edzőmérkőzéseken többször eredményes, kombinaciókhóz, és látványos rövid passzos játékhoz.

A hajrában Bernát Peti,és Takács Gábor kombináció- sokat igérőek voltak ,látszik Ők ketten igazán nagyot tudnak alkotni.

Kinnal,nagy keservvel győztünk egy olyan mérkőzésen ahol a három pontnál is értékesebb a tapasztalatokat nyertünk: fiatal csapatunknak elsősorban pszihésen  kell erősödni, s Boka mesternek lesz bőven munkája taktikai  téren is,mert váratlan helyzetek szituációk mindig lesznek,s csak akkor tudjuk eredményesen megoldani azokat ,ha önbizalmunk ,hitunk,alkalmazkodó készségünk (nem csak a mérkőzés elött ) megmarad a nehezebb periudusokban is.

Statisztika:

Jegyet váltott 56 néző.

Góllövő lista

  1 gól  Vangel Roland

Kreizler Károly      4

Bernát Péter        4

Farkas Ádám       4

Marjanucz Ionel     3

Vangel Roland      2

Frölich Tamás      2

Fődi Bence          1

Bálint Tamás        1

Szabó Csaba        1

Takács Gábor        1

Nagy Norbert         1

Szavazás: Továbbjutnak hétvégén az utánpótlás csapataink?

Igen (100.0%)
Nem (0.0%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

Telefon:

30/993­-5421 (mob)

kkdorozsma [dot] esk [at] gmail [dot] com

Levelezési cím:

6791 Szeged-Kiskundorozsma, Dudás utca 9.

Székhely:

6791 Szeged-Kiskundorozsma, Dudás utca 9.