Dorozsmai Egységes SportKör
Friss hírek:
2023. december 09. (szombat)

Megalakult a dorozsmai női labdarúgó szakosztály !!!! (archivált)

img-0008.jpg

Történelmi esemény volt 2013.04.05-én a Dorozsmai Esk életében.

Megalakult a női labdarúgóegylet !!

Mihálffy Béla képviselő úr ötletére , ösztönzésére , felhívására szép számú hölgy sereg gyülekezett a sportpálya nagytermében. A kicsit megszeppent hallgatóság nagy figyelemmel hallgatta az elkövetkező feladatokat  ,elvárásokat . Edzőnek sikerült Ottlik Sándort megnyerni , ami előre vetíti a minőségi edzésmunkát. Igaz , a sikeres edző sosem dolgozott női csapat mellett , de  felnőtt és utánpótlás szinten a fiúkkal kiváló eredményeket ért már el. A jelentkező lányokon látszódott az elszántság , a tenni akarás.Ha lett volna lehetőség, szerintem a többség azonnal megkezdte volna az edzést a mesterrel. Sikerült heti két edzés napban megegyezni ami szerda és pénteken 18 óra a dorozsmai pályán lesz. Az első megmérettetésekre hamarosan sor is fog kerülni , hiszen az elkövetkező hetekben tornarendszerben négy alkalommal fogják összemérni erejüket a lányok Csengele  , St.Mihálytelek és a szegedi Amazonok utánpótlás csapatai ellen.A mérkőzések 2X15 percesek és a szabványos labdarúgópálya felén, keresztbe lesz.A kapuk mérete 5x2 m és egyszerre 8+1 játékos szerepel csapatonként.

A név választás még az első alakuló összejövetelen nem történt meg , mert az elhangzó "Bombázók" név még egy kicsit idegennek tűnt a lányok , asszonyok előtt.Biztos vagyok benne ,hogy hamarosan sikerül egy jól csengő nevet is választani.

Az első edzés tehát 2013.04.10.-én 18h-kor lesz amire várjuk a dorozsmai lányokat , asszonyokat és természetesen a szurkolókat ,fanokat is.

A sajtó képviselőinek előzetes bejentkezésre állnak csak a lányok rendelkezésre./hiszen be kell lőni a frizurát /

Hajrá lányok! 

Hajrá Dorozsma!

 

Szavazás: Továbbjutnak hétvégén az utánpótlás csapataink?

Igen (100.0%)
Nem (0.0%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

Telefon:

30/993­-5421 (mob)

kkdorozsma [dot] esk [at] gmail [dot] com

Levelezési cím:

6791 Szeged-Kiskundorozsma, Dudás utca 9.

Székhely:

6791 Szeged-Kiskundorozsma, Dudás utca 9.