Dorozsmai Egységes SportKör
Friss hírek:
2024. március 28. (csütörtök)

Siker az Fk Szeged ellen (archivált)

fk-dorozsma03-gs.jpg

Egy héten belül a harmadik edzőmérkőzését játszotta le az FK 1899 Szeged, csütörtök este, a Kiskundorozsmát látták vendégül a Felső Tisza parti stadion műfüves pályáján. A vendégek egy izgalmas találkozón két góllal bizonyultak jobbnak.

A két edző 3×30 perc játékidőben állapodott meg, segítve ezzel a játékosok felkészülését. Az első harmadban mindkét oldalon lehetett feljegyezni helyzetet. A pontos labdára a vendégek csaptak le: Csányi Péter a hazaiak védelme mögé került, ahol sakk-matt helyzetben biztosan a hálóba gurított (0-1). Ezután azt állapíthattuk meg, hogy kiegyenlítetté vált a játék, így telt el a második játékrész is, amikor egy Brunczvik-bravúron kívül mást nem lehetett feljegyezni. A záró periódusra megpróbálták fiaikat felpörgetni a mesterek, és a cseréknek is bátran bizalmat szavaztak. Ezt hálálta meg az ősszel Sándorfalván futballozó Severin Drogba, aki a tizenhatoson belül lekezelt egy passzt, és a hazaiak kapusát átemelve, a hálóba emelte a játékszert (0-2).

A mérkőzés egészét nézve a mezőnyben egyenrangú ellenfelei voltak egymásnak a csapatok. A megyei I. osztályban negyedikként telelő Kiskundorozsma javára a csatárok közötti különbség döntött. A jelenleg kieső helyen álló, tizenhatodik kék-feketék számára az eltelt három felkészülési mérkőzésből világosan kiderül, hogy sürgősen támadót kell találniuk a céljaik eléréséhez.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés:

FK 1899 Szeged – Kiskundorozsma 0-2 (0-1, 0-0, 0-1).Szeged. Vezette: Szalai.
FK 1899 Szeged: Brunczvik – Szalai, Turján, Dóra T., Lajkó, Dedovics, Forró, Csuka, Sipos, Kohajda, Péntek Zs. Csere: Vér D. (kapus), Nagy V., Gonda, Szecska, Onita, Meszes Cs., Lednitzky, Gyurkovics. Edző: Hüvös Gábor.
Kiskundorozsma: Csala – Takács A., Mórocz, Győri, Mohácsi, Marjanucz, Mészáros, Huszár, Frölich, Csányi, Pócs. Csere: Farkas, Födi, Németh, Bress, Bagi, Drogba, Pielmus. Edző: Stetakovic Marinko.
Gólszerző: Csányi, Drogba.

fk_dorozsma01_gsfk_dorozsma02_gsfk_dorozsma03_gsfk_dorozsma04_gsfk_dorozsma05_gsfk_dorozsma06_gsfk_dorozsma07_gsfk_dorozsma08_gsfk_dorozsma09_gsfk_dorozsma10_gsfk_dorozsma11_gsfk_dorozsma12_gsfk_dorozsma13_gsfk_dorozsma14_gsfk_dorozsma15_gsfk_dorozsma16_gsfk_dorozsma17_gs

Szavazás: Továbbjutnak hétvégén az utánpótlás csapataink?

Igen (100.0%)
Nem (0.0%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

Telefon:

30/993­-5421 (mob)

kkdorozsma [dot] esk [at] gmail [dot] com

Levelezési cím:

6791 Szeged-Kiskundorozsma, Dudás utca 9.

Székhely:

6791 Szeged-Kiskundorozsma, Dudás utca 9.