Dorozsmai Egységes SportKör
Friss hírek:
2019. december 07. (szombat)

Dorozsmai siker a hazai rendezésű első Takács István emléktornán (archivált)

img004.jpg

2012.09.22-én délután a foci ünnepének volt a helyszine a dorozsmai pálya.

A napsütéses kora őszi délutánon három szomszédvár öregfiú labdarúgói arra vállalkoztak ,hogy összemérjék erejüket egymás ellen.

Az egykor egymás ellen nagy csatákat vívó együttesek nagyszerű mérkőzéseket játszottak ezen a délutánon. Természetesen a főszerepben a labda volt ,de a kölcsönös zrikáktól szinte egy perc sem telt el , hiszen a sportszerűség ,a jó kedv , a barátság volt az elsődleges. Mind három csapatban feltűntek jeles egyéniségek akikről hosszan lehetne írni ,de talán a hazai dorozsmai csapatban fellépő Dr.Thurzó Ferencet emelném ki aki már hosszú évek óta nem lépett pályára. Persze a mozgása már egy kicsit megkopott már , de a szellemiség amit Ő képviselt az mindenek feletti. A többi játékos nevében is mondhatom -Köszönjük!

A mérkőzéseket egykori NB1-s játékvezetők vezették hiba nélkül  , köz megelégedésre. A mérkőzések alatt ifj.Tajti Sanyi barátunk dacolva a marhahús korával, remek pörköltet varázsolt az asztalra amit a csapatok a művelődési házban fogyasztottak el. Az est méltó befejezése volt ez a vacsora melyen részt vettek a csapatok és főszurkolóik. Takács Istvánra emlékeztünk ezzel a tornával akinek a szakmai elhivatottsága , klub szeretete , eszmeisége példaértékű.

Remélem az emléktornának lesz folytatása hiszen ilyen rendezvények előre mutatnak.Köszönjük a torna rendezésében nagy szerepett játszó Tanács Attila , Mihállfy Béla és Farkas Péter munkáját.

Eredmények:

Dorozsma-Zsombó 2-1

Dorozsma-Bordány 1-0

Zsombó -Bordány 4-2

Végeredmény:

1.Dorozsma

2.Zsombó

3.Bordány

 

Hozzászólások:

Szavazás

Az őszi szezont hányadik helyen zárja a csapat a megye 1-ben?

1-5 (10.7%)
6-10 (71.4%)
11-15 (17.9%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

Telefon:

30/993­-5421 (mob)

kkdorozsma [dot] esk [at] gmail [dot] com

Levelezési cím:

6791 Szeged-Kiskundorozsma, Zalán utca 32.

Székhely:

6791 Szeged-Kiskundorozsma, Zalán utca 32.