Dorozsmai Egységes SportKör
Friss hírek:
2020. január 25. (szombat)

REZDŰLÉSEK(ellenpontok) (archivált)

dorozsma_csanadpalota03_gs.jpg1

Tétmérkőzések utáni szokásos rovatunk most bő temátikájú.egy írás keretében foglalkozunk egy sürű hét eseményeivel a csongrád elleni bajnokival ,a Palota elleni kupamérkőzéssel,és az Ásotthalom elleni előkészületekkel

1 Csongrád- egy csalodás,és nem az eredmény miatt.Tudtuk három eselyes a parti, ahol ki lehet kapni,azt viszont nem gondoltuk, hogy szinte pontszerzési esély nélkül tudjuk le a mérkőzést.

biztuk abban,hogy frissebbek leszünk a hazaiaknál,hisz nekik 48 orán belül már a második!! tétmeccsük volt,s az előző csütörtökön oriási küzdelem, és 2-2 után tudtak csak tizenegyesekkel továbbjutni a másodosztályú Bordányon.

Erre fel 60 percig a csongrádiak voltak az erősebbek,frissebbek,azt,hogy meddig (végig)birták volna-e nem tudhatjuk ,mert két golos vezetésűk után visszaáltak.

Bernát petit egy ember lefogta,s egy másik ,néha kettő védő 5.10 méterre helyezkedve figyelt rá.,e kettős(néha)hármas örizetben csak küzdhetet támadonk A középpályán lehetett volna ezálltal létszám fölényünk ,az ott játszott tudták volna megnyerni a mérkőzést,,de NEM kevesett mozogtunk,és még kevesebbet válalkoztunk-igy fölényt tudott kialakítani Csongrád.

Az okok mik lehettek ?

Csak sejtés ,hogy a rajt győzelme ellenére ,az ott mutatott gyenge játék mélyebb nyomokat hagyott bennünk-továbbra is azt éreztem,nincs bennünk kellő tudatosság,tisztán látás,és egoista akarat tavaszi céljaink megvalósításához.

Csanádpalota

Szerdai kupa mérkőzés-minden adott,hogy egy gyengébb csapattal szemben lenduletett vegyünk,önbizalmat szerezzünk a hétvégi rangadóra.

Ráadásul a Magyar Kupa az egyetlen lehetőség,hogy tavasszal nagyott alkossunk!!

Kilencedik perc 0-1,kilencvenedik perc 0-1

Egyértelműen jobb csapat a Dorozsma-ez a mérkőzésen képén meg is látszik,van már játékunk,jó játékunk, sorra alakítjuk ki a ziccereket,és mégis kikapunk.mert:

-Már a 9.percben "megérkezett "a szokásos védelmi hibánk- az érdekes,hogy az első ilyenből rőgtön gólt kaptunk.

- Nem tudjuk megoldani,kupu elötti feladataink,félünk a hibától,ezért biztonsági megoldásokat,lövéseket választunk,a döntő pillanatokban és helyen határozattlanok vagyunk.

-A hajrában -mint ahogy .ilyenkor lenni szokott már szerenczénk sincs,a kulcsszituációkban Fortuna Asszony a gyengébbeket,a hősíesen védekező Palotaiakat segíti.

Nagy lehetőséget hagytunk ki, a késöbbi sorsolás ismeretében(Ép a Csongrádott kapták,és idegenben a Palotaiak) a négy közé jutásra is meg lett volna az abszolut esély.

3 Ásotthalom: A csapat egységét nem törték meg a kudarcok,mégis szükségét érezte a vezetés egy pénteki összetartásnak-a gondalatok összefésülésének.

Az önzettlen sponzor Rózsa család,Tamás,és István jóvoltából remek kakaspörköltett fogyasztottak a fiúk kiváló összetartó hangulatban.

Vezetői beszéd rövid volt,egy üzenettel.

Az Ásotthalom elleni mérkőzésen már van eredménykényszer, az első három mérkőzés fügvényében egy vereség most nem fér bele az életünkbe,tehát bravur kell-mert a Halom ellen egy döntetlen is bravurnak számítana.

Német Andrásra,éa Pocs Tamásra továbbra sem számíthatunk,játékengedélyük továbbra sincs- a Tápé ellen szinte biztos szereplésük,Bernát Péter bordafájdalmak miatt nem edzett,ugyancsak sérült Marjanucz Ionel.

Kezdő csapat a fentiek miatt csak  közvetlen a mérkőzés elött,

Statisztika:

góllövő lista

1. Vangel Roland 1 gól

Sárga lap.

4. Kreizler Károly

   Farkas Ádám

   Bernát Péter

3. Marjanucz Ionel

2. Vangel Roland

    Frölich Tamás

1 Bálint Tamás

  Szabó Csaba

  Takács Gábor

  Batik Bence

  Nagy Norbert

  

 


Hozzászólások:

Szavazás

Az őszi szezont hányadik helyen zárja a csapat a megye 1-ben?

1-5 (10.7%)
6-10 (71.4%)
11-15 (17.9%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

Telefon:

30/993­-5421 (mob)

kkdorozsma [dot] esk [at] gmail [dot] com

Levelezési cím:

6791 Szeged-Kiskundorozsma, Zalán utca 32.

Székhely:

6791 Szeged-Kiskundorozsma, Zalán utca 32.