Dorozsmai Egységes SportKör
Friss hírek:
2024. április 19. (péntek)

A második felkészülési mérkőzését is lejátszotta a Kiskundorozsma felnőtt csapata. (archivált)

cimer-1.jpg

igp2863.jpgigp2863.jpgEgy újabb edzőmérkőzést játszott a dorozsmai gárda. Ezúttal az UTC 1913 Labdarúgó Kft. ellen sikerült győzni helyenként tetszetős játékkal. A tegnap lejátszott mérkőzés 18:00-tól kezdődött.

A meccs előtt mindenki tudta, hogy nem lesz könnyű az UTC ellen játszani és ez be is bizonyosodott. Már a meccs korai szakaszában átvette a vezetést az UTC csapata. Ami meg is zavarta a csapatot. A 20. percre viszont kezdett a csapat magára találni, labdaszerzésekkel, valamint gyors labdajáratásokkal helyzeteket alakított ki a dorozsmai együttes. Egy labdaszerzés után Ottlik Márkhoz került a labda, aki Antal Sándort indította a szélen, Sanyi élesen a kapu elé lőtte labdát, ahol érkezett Füleki Gábor és bevágta a léc alá, a kapusnak esélye sem volt. A félidőben 1:1-es állásnál mentek pihenőre a csapatok. A második félidő eleje kiegyenlített párharcot hozott, amikor is szabadrúgáshoz jutott a Dorozsma, Katona Zsolt gyönyörűen ívelte be a labdát, pontosan Illés Tibor fejére, aki okosan a kapus feje fölött átemelte a labdát. Ezután már a fáradság miatt is egyre pontatlanabb passzokat adott mindkét csapat, és egy ilyen eladott labda miatt egy gyors kontra után ki tudott egyenlíteni az UTC. A meccs késői szakaszában itt is, ott is megvoltak a gólszerzési lehetőségek, de egy gyönyörű indítás után Illés Tibor vette át a labdát, és bár először még a kapus védeni tudott, de a felpörgő labdát már biztosan fejelte a kapuba. Ezzel alakult ki a 3:2-es végeredmény, mellyel újabb győzelmet aratott Fazekas István gárdája.

Kezdő felállás: Udvari Tamás, Farkas Ferenc, Kiss Attila, Takács András, Szabó Attila, Antal Sándor, Molnár Bertalan, Szecskó Tamás, Géczi Tibor, Füleki Gábor, Ottlik Márk

Cserék: Katona Zsolt, Kozma György, Glumac Dávid, Orvos Péter, Illés Tibor, Marjanucz Ionel

 

Szavazás: Továbbjutnak hétvégén az utánpótlás csapataink?

Igen (100.0%)
Nem (0.0%)
Eredmények

A szavazás határideje lejárt. További szavazat leadása nem lehetséges!

Elérhetőségeink, Kapcsolat

Telefon:

30/993­-5421 (mob)

kkdorozsma [dot] esk [at] gmail [dot] com

Levelezési cím:

6791 Szeged-Kiskundorozsma, Dudás utca 9.

Székhely:

6791 Szeged-Kiskundorozsma, Dudás utca 9.